Saturday, July 9, 2022

Ionuț Dolănescu

Sper să mă descurc bine pe această platformă. Sunt și eu în pas cu moda și mi-am propus sa îmi fac Instagram.


Taraful Puiu Bucataru Ionut Dolanescu Si Marian Mexicanu Melodii De Petrecere Youtube Youtube Music Content

Cuprins 1 Studii 2 Activitate profesională 3 Discografie selectivă 4 Legături externe.

. Arata-ti sustinerea acestui canal cu MULTUMIRE si ALATURA-TE link. Ionuț Dolănescu și-a petrecut dimineața la mormântul tatălui Ion Dolănescu. Nicolae Dolănescu fratele regretatului artist Ion Dolănescu s-a stins din viață iar anunțul trist a fost făcut chiar de Ionuț Dolănescu pe contul lui de socializare.

Mai mult se pare că peste ocean marea artistă este mult mai apreciată de stat care a. Artistul și-a dorit din suflet ca cei doi să își vorbească din nou mai ales că de 30 de ani rupseseră orice legătură. Ion Dolănescu unul dintre cei mai mari interpreți de muzică populară a avut 7 frați și surori.

De 15 ani sunt impreuna au trei copii si o casnicie model. 19 martie 2009 1 București România 3 a fost un cântăreț român de muzică populară și deputat în legislatura 2000 - 2004 ales în județul Ilfov pe listele partidului PRM. Este fiul cunoscuților cântăreți de muzică populară românească Maria Ciobanu și Ion Dolănescu.

Casa din Caimatei e în plină renovare. După mai bine de un deceniu Ionuț a dezvăluit care este secretul relației longevive și pline de dragoste pe care o are cu soția lui. În această perioadă interpretul de muzică populară se află cu soția și copiii pe litoral profitând de faptul că are câteva cântări la mare potrivit impactro.

Acesta și-a exprimat regretul pentru pierderea unchiului său cel alături de. Ionuț Dolănescu și-a împăcat părinții cu ceva timp înainte ca tatăl lui să moară. Cu toate că a continuat să meargă la.

S-A JUDECAT ANI DE ZILE CU FRATELE SĂU Ionuţ Dolănescu s-a judecat ani la rând cu fratele său Dragoş Dolănescu pentru a împărţi averea lăsată de tatăl lor regretatul interpret Ion Dolănescu. Ionuț Dolănescu despre mariajul fericit cu Doinița Foto. Maria Ciobanu a declarat că are o pensie de 1200 de lei în țară la noi.

Ce spune Ionuț Dolănescu despre soția lui Doinița. Celebrul artist Ionuț Dolănescu susține că mama lui va călca din nou pe meleagurile natale după ce a cântăreața a locuit foarte mulți ani peste Ocean. Ionuț Dolănescu - Wikipedia Ionuț Dolănescu Ionuț Dolănescu n.

Mama lui Ionuț Dolănescu se întoarce în România. 1 day agoIonuţ Dolănescu fiul regretatului artist Ion Dolănescu spune că litoralul de la noi este mai scump ca cel din afară. După ce o bună bucată de vreme nu a putut să ajungă la cimitirul Bellu pentru a merge la mormîntul tatălui său Ionuț Dolănescu a fost cu ocazia Sfântului Ioan prezent încă de la prima oră în fața monumentului ridicat deasupra rămășițelor.

Publicat JOI 07 IULIE 2022 1656 Maria Ciobanu locuiește de o vreme bună în America alături de partenerul ei de viață unde s-a mutat din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Ionuț Dolănescu are un mariaj fericit alături de soția lui Doinița. În exclusivitate pentru impactro cântărețul de muzică populară a vorbit despre planurile lor de viitor.

2 days agoMaria Ciobanu a luat decizia de a se reîntoarce în România. Nicolae Elvira Leana Constantin Pavelică Anica și Gică. El mărturisește că lucrările vor fi extrem de costisitoare însă plănuiește să locuiască împreună cu familia sa în casa din Caimatei.

Ionuț Dolănescu veşti despre starea ei de sănătate. VEZI VIDEO IN ARTICOL. 25 ianuarie 1944 Perșinari Dâmbovița România d.

Ionuț Dolănescu are un mariaj fericit alături de soția lui Doinița. În cadrul procesului respectiv s-a stabilit ca Ionuţ Dolănescu să devină proprietarul vilei din Strada Caimatei. Ionut si Doinita Dolanescu s-au cunoscut in 2005 la Chisinau acolo unde frumoasa lui sotie canta in prestigioasa orchestra Lautarii condusa de maestrul Nicolae Botgros.

Ionuț Dolanescu ionut_dolanescu Instagram photos and videos ionut_dolanescu 63 posts 2238 followers 77 following Ionuț Dolanescu Artist Ziua bună dragii mei. Așa cum am văzut mai devreme Nicolae a căzut în dizgrație pentru că nu a avut grijă de averea familiei același lucru întâmplându-se și cu alt frate dar din alt motiv. Artistul este extrem de îndrăgostit și are doar cuvinte de laudă pentru femeia alături de care își petrece zileleDe curând cântărețul a făcut o mărturisire neașteptată despre mariajul lui.

4 A fost supranumit regele muzicii populare românești. Casa din Caimatei e în plină renovare. Maria Ciobanu și Ion Dolănescu s-au iubit foarte mult în tinerețe însă la un moment dat neînțelegerile dintre ei.

Ionuț Dolănescu în vârstă de 50 de ani și soția lui Doinița se bucură de o căsnicie fericită fiind împreună de 14 ani. Cuprins 1 Date biografice 11 Controverse. Ionut Dolanescu dezvaluie care este secretul unei casnicii perfecte.

26 februarie 1972 București este un cântăreț român de muzică populară. De curând cântărețul a făcut o mărturisire neașteptată despre mariajul lui. Totodată Ionuț Dolănescu a mai declarat pentru aceeași sursă că a început lucrările de renovare a casei în care a trăit tatăl lui și unde are de gând să se mute cu familia.

Ce spune Ionuț Dolănescu despre soția lui Doinița. Artistul este extrem de îndrăgostit și are doar cuvinte de laudă pentru femeia alături de care își petrece zilele. Ion Dolănescu Nicolae Dolănescu Și Constantin Dolănescu - Munte Munte Brad Frumos LP Album Electrecord.

Ion Dolănescu Nicolae Dolănescu Și Constantin Dolănescu. Oricum cel mai probabil acest lucru nu va fi posibil anul acesta ci la anul. 8 hours agoPe de altă parte Ion Dolănescu a spus că s-a apucat de renovat casa în care a locuit tatăl lui după o luptă grea de obținere a tuturor autorizațiilor.


Pin On Georgian Simplytexgoglobal


Ionuț Dolănescu Mariana Ionescu Căpitănescu Marie Din Dănciulești Women Lace Top Fashion


Adrian Minune La Nunta Lui Marius Turneanu Nas Mare Ninel Obedeanu Mai Nevasta Hai La Magazin Youtube Film Muzică Nasa


Farkas Rozika Csardasok Ramas Csizmat Szep A Babam Nadfedeles Kis Hazikom Folk Music Gipsy Music International Music


Mariana Ionescu Capitanescu Si Ionut Dolanescu Colaj Muzica Populara Coat Fashion Jackets


Ion Dolanescu M Am Nascut Langa Carpati Youtube Music


De Ziua Măicuței Mele Youtube


Mihai De La Ciocanesti Stau La Poarta Si Ma Uit Official Video Muzica De Petrecere 2020 Youtube Talk Show Scenes Talk


Marian Medregoniu Taci Taci Inimioară Taci Official Video Nou Youtube Youtube Video Official


Pin On Romania


Pin On Artisti Romani


Pin On Cigan Muszik


Mariana Ionescu Căpitănescu Ionuț Dolănescu


Livia Celea Streata Obiceiuri Nuntă Loredana Si Vali Acasa La Miri Youtube Talk Show Youtube Talk


Youtube Dolores Park Park Youtube


Ionuț Dolănescu Mă Bate Vantul Mă Bate Youtube Fictional Characters Lab Coat Character


Marian Mexicanu Ionut Dolanescu Sarbe Live 2016 Youtube Youtube Concert Canal


Camelia Si Petrica Ciuca Sarba Olteneasca Live Nunta Timisoara Youtube Timisoara Youtube Talk Show


Nicoleta Sarbu Si Călinut Nunta George Bianca 2019 Youtube

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya